If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шума идва от лагера на първичния вал на скоростите 100%/стар проблем на боксеровите кутий/и шума се появи и при мен но много тихо и един познат майстор ми каза че мога да карам и 100 000 .Просто караме така и тва е.А иначе защо се появява проблема след смяна на съединител и аз немога да си го обесня
Значи моята е на 130 000, в най- лошия случай да е почнало да трака на 80 000-90 000 значи имам да карам още около 50 000 км безаварийно, хе хе. Това в кръга не шегата разбира се..
Тва с молибденовата добавка към маслото за кутията може и да и се отразява добре, но някъде по руските сайтове /ще потърся къде/ четох че молибденовия дисулфид в маслото на Лики Моли при високо оборотните съвременни ДВГ правел отлагания при високи температури и се отразявал пагубно върху износоустойчивостта на ДВГ! Сега не твърдя че написаното е 100% истина, но съм склонен да се съмнявам особено след като видях как доста маркови накладки се палят при 300 градуса Целзий, пак при емпиричен тест направен от братушките!
P.S. А бе що вярвате на тая работа с километрите, а бе колега тая кола е на 10-11 години и ако баба ми я беше карала пак нямаше да е на 130 000 /и то на нашият стандарт/ а камо ли да я е карал италианеца с високия стандарт, дето едва ли го притеснява цената на бензина колкото нас
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
ами аз имам сервизна книжка от италия до 100 000 км, който са направени през 2003 година.. от тогава насам нямам престава дали са й въртяли километража в крайна сметка важното е, че се движи. Днеска си ограсках задния калник в един камион горката ми алфичка...
Мисля, че молибденова добавка към ск. кутия на Лики Моли може и да позабави за известно време ремонта....
Мислиш ли че ще има ефект може и да пробвам
Шумът едва ли ще спре но със сигурност ще се удължи живота на кутията. Слагал съм в старата си кола по спокоен бях , че няма да блокира Просто фиксира проблема докъдето е
Следвашия собственик направо смени кутията след 20 000 км и каза че магнита вътре бил станал на таралеж Не я ремонтира защото леглото на лагера на входящия вал се ушерило. смени я с втора употреба и отново добавка със смяна на маслото
Всички служебни астри са с тази добавка.
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Благодаря Ви най-сьрдечно за сьвета Колеги,на какво се дьлжи проблема ми при превключване от 5та на 4та предавка или от 2ра на 3та скорост при 5500 оборота,по-точно превключване на високи обороти.Ситуацията е следната: изтрелям се на 2ра скорост с около 5500-6000 оборота,при превключване на 3та скорост ми изхърква скоростната кутия или от 5та на 4та предавка на високите обороти срещам трудност при превключване-пак изхърква.Дали проблема е от скороста на валовете?Съединителя ми е чисто нов на 500км. ALFA 145 BOXER.
имах и все още имам подобно тракане, доста хора я слушахме, гледахме. вероятно е лагер (първичен вал) в скоростна кутия. Смених комплект съединител във Ванто, мисля, че КОМЕ както и на други колеги, изчезна част от тракането, дължащо се вероятно на лагера на съединителя, но на празен ход се запази. Сменихме масло, сложихме добавка, изчаках 200-300 км да видим какъв ще е ефекта. Няма голяма разлика. много дразни, но вероятността да се сгафи при отварянето на скоростите ме спира да го оправя. Натискаш съединителя и изчезва. Караме доколкото може и това е
В общи линий е така колега ако ти се наложи някакъв ремонт свързан със откачането на магарето може да се направи тоя лагер но иначе карай смело и тва е
П.С.И аз съм със съединител КОМЕ и при мен трака много леко почти не се чува
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment